Servicii de gravura laser in Iasi

Placi semnalisticaGravura laser este una din cele mai inalte tehnologii, avand posibilitatea de inscriptionare pe diferite materiale.
Inscriptionarea executata cu ajutorul laserului se caracterizeaza prin inalta rezistenta la stergere si posibilitatea punerii desenelor si fisierelor oricat de complicata pe orice suprafata si aproape pe orice forma.

Placile semnalistice sunt realizate din material special de gravare auriu/ negru sau argintiu/ negru sau diverse alte culori, grafica fiind diversificata. Materialul poate fi pentru interior sau pentru exterior, cu grosimi intre 0,5mm si 3,00mm, functie de cerinte si destinatie. Placile fi puse in suporturi specifice sau prinse direct de perete, usa etc

Placutele gravate pentru diverse obiective se monteaza de obicei la intrarea intr-o cladire de birouri si au ca scop localizarea companiei in acel spatiu. Este important ca un vizitator nou, potential client sau pur si simplu un partener sa va identifice rapid pozitionarea. Placutele pot fi executate intr-o mare varietate de dimensiuni si forme, in functie de specificatiile dumneavoastra.

Indicatoarele pentru orientare sunt folosite in special in cladirile de birouri si pot avea pe langa inscriptii standard (exemplu “spatiu pentru fumat”, “toaleta”, sageti) si elemente particularizate (sigla companiei, texte bilingve, elemente grafice).

Materiale promotionale – gravari agende, pixuri, carti vizita, ecusoane, brelocuri


Cu ajutorul tehnologiei laser se poate inscriptiona intreaga gama de obiecte promotionale sau cadouri pentru companii. Se pot grava atat detalii grafice, elemente vizuale, imagini, logo-uri sau forme combinate. Calitatea laser ofera posibilitatea realizarii unor lucrari in cele mai mici detalii, intr-un termen foarte scurt si fara a deteriora obiectul ce urmeaza a fi marcat. Este timpul sa va surprindeti placut partenerii, oferindu-le cadouri personalizate din partea dumneavoastra!

Enumeram cateva dintre cele mai uzuale tipuri de activitati din domeniul personalizarilor de obiecte promotionale folosind tehnologia laser:
– inscriptionarea stick-urilor de memorie, a agendelor, pixurilor, ecusoanelor, brelocurilor sau a unor ustensile de birou;
– personalizarea sticlelor de bauturi, paharelor sau sticlutelor de parfum;
– personalizare miniaturi si machete de produse pe care le comercializati (exemplu miniaturi auto, miniaturi case pentru agentii imobiliare).
Domeniul personalizarilor de obiecte promotionale este foarte vast, de aceea asteptam sa punem in practica ideile dumneavoastra.

Gravare laser pentru produse diverse – magneti de frigider, suporturi pahare, articole din piele


Magnetii decorativi de frigider reprezinta o idee foarte buna de cadou, ei fiind personalizati cu o imagine sau un mesaj. Ca obiect promotional, magnetii reprezinta o alegere buna, deoarece pot fi realizati in orice cantitate la preturi scazute.

Tehnologia de gravare laser permite realizarea magneților de frigider, cu mare atenție la detalii avand diferite forme si dimensiuni, folosindu-se materiale ecologice (lemn, carton) sau sintetice.

Se confectioneaza magneti de frigider turistici, publicitari sau personalizați cu orice grafica, text sau logo. Magnetii pot reprezenta o idee inspirata de marturii pentru nunta, botez, sau ca suvenir, caz in care pot avea imagini cu obiective din Romania, manastiri, peisaje, sigle si embleme ale oraselor sau obiectivelor turistice.

De asemenea se pot personaliza prin gravare laser brelocuri din piele, curele de piele, portofele, agende de piele sau inlocuitori, cutii de piele, mape de birou de piele, suporturi pahare de piele. Pentru obtinerea unor efecte deosebite se pot executa decupaje pe piele sau alte materiale textile. Se pot realiza la comanda etichete personalizate si decupate laser.

Carton filigranat pentru invitatii diverse evenimente

Cu ajutorul tehnologiei laser se pot inscriptiona atat detalii grafice, elemente vizuale,logo-uri sau forme combinate. Calitatea laser ofera posibilitatea gravarii unor lucrari in cele mai mici detalii, intr-un termen foarte scurt. Se pot obtine coli de carton filigranat pentru invitatii nunti, botezuri,diverse evenimente, cutii din carton filigranat, carti de vizita.

Personalizare cadouri prin gravare laser – curele, portmonee, rame foto, etc


Tehnologia laser permite gravarea unei game largi de obiecte dn carton, piele, lemn, material textil, plastic, marmura, sticla, oglinda.
Faceti o surpriza celor dragi si personalizati cadourile pe care le oferiti, aratandu-le astfel cat sunt de importanti pentru dumneavoastra!

Cu ajutorul laserului se pot face personalizari cu scop antifurt a unor obiecte precum oglinzile de masina sau personalizari unicat. De asemenea, pot fi marcate: data, logo pe ambalajul produselor sau chiar si pe produs. Marcajul laser, comparativ cu alte metode de personalizare (spre ex. print, tampografie) este sigur si ecologic.

Gravura Cupe, medalii, trofee


Una dintre cele mai populare forme de recompense și premiere sunt cupele si trofeele.
Gama noastra de produse cuprinde printre multe alte categorii, trofee din acril, sticla, lemn ce pot fi personalizate pentru evenimente si competitii.

O solutie eleganta pentru recunoasterea reusitelor. Cupele sau trofeele executate pot satisface cele mai pretentioase si exigente gusturi, fiind ideale pentru orice eveniment de mare anvergura.

Placi funerare


Placile funerare sunt realizate din material de gravura destinat mediului exterior, rezistente la intemperii si la variatii de temperatura. Ele se aplica pe monumentele funerare sau pe cruci si pot avea diverse culori – alb, negru, auriu sau argintiu.

De asemenea forma si dimensiunile placilor funerare gravate se proiecteaza functie de geometria locului unde se aplica. Se poate grava fotogravura sau numai grafica si text.

Gravura Sticla


Obiectele din sticla se graveaza in atelierul nosru in conditii de calitate foarte buna. Fie ca sunt pahare pentru crame, berarii sau pahare gravate pentru nunti, botezuri, ele vin sa personalizeze compania, produsele sau evenimentele importante.

Cu un mesaj amuzant gravat pe o cana de sticla sau o halba faceti un cadou frumos celor dragi. Se graveaza de asemenea si oglinzi, fie ca sunt oglinzi auto sau oglinzi decorative.

Invitatii nunta, botez


Gravura laser ofera posibilitati multiple de a obtine o grafica deosebita si forme diverse. Invitatiile pentru evenimente anunta un moment deosebit si unic din viata dumneavoastra, de aceea ele trebuie sa fie unicate, sa bucure si sa impresioneze oaspetii care le vor primi.

Va asteptam in atelierul nostru pentru a face cele mai frumoase invitatii gravate!

Fotogravuri


Gravura laser ofera servicii de fotogravura realizata pe lemn sau alte materiale care redau calitatea imaginii imprimate cu avantajele reliefarii si a materialului unic dat de procedeeul de gravura

Va asteptam in atelierul nostru pentru a face cele mai frumoase fotografii gravate!

Show Buttons
Hide Buttons