Cadouri personalizate in Iasi

Compania noastra va ofera o serie de produse personalizate care vin sa puna in valoare imaginea firmei dumneavoastra sau care va dau ocazia de a oferi celor dragi un cadou unic

- personalizare cani

- personalizare tricouri, camasi, halate, prosoape

- personalizare salopete, sepci, sacose, rucsacuri

- colantari vitrine


In plus, va oferim si servicii de listari fotografii digitale, dimensiuni 10x15cm, 15x20cm.

Oferim personalizarea diverselor produse pentru orice persoana din Iasi

-

Va oferim servicii de personalizare produse la preturi foarte bune in Iasi!Personalizarea canilor se face prin transfer termic, rezultand o foarte buna rezistenta in timp a imprimarii si culorilor. Se pot imprima atat imagini color, alb negru sau diferite texte si desene Sunt comandate decatre companii ca obiecte promotionale, oferite atat angajatilor cat si partenerilor firmei. Si celor dragi le puteti oferi un cadou inedit, emotionant sau amuzant oferindu-le o cana personalizata!

Tricouri, sepci, veste, genti laptop,rucsacuri, salopete sau echipament de lucru, camasi, halate, prosoape personalizate sunt comandate de catre companii pentru a promova logo-ul sau sloganul firmei, pentru a creste sentimentul de apartenenta al angajatilor la cultura organizatiei in care lucreaza sau pentru a fi oferite ca materiale promotionale clientilor si partenerilor firmei. Intotdeauna o companie care investeste in materiale promotionale isi intareste imaginea atat in interiorul cat si in exteriorul ei.

De asemenea putem executa si cantitati mici, destinate persoanelor fizice, pentru diverse evenimente sau pentru cadouri!

Colantarile vitrinelor si a geamurilor confera spatiului comercial personalitate si identitate! O vitrina atragatoare, cu stil, invita clientii sa aiba incredere in dumneavoastra si in produsele pe are le vor cumpara!

Ne ocupam atat de proiectare cat si de executie si montaj.

Va rugam sa ne contactati pentru orice intrebari si clarificari, atat prin telefon cat si prin e-mail, intre orele 8.00-20.00.

Putem realiza si fotografii, pe masina speciala de mare viteza, pentru doua tipuri de dimensiuni – 10x15cm si 15x20cm. Va asteptam cu telefonul, stick-ul cu fisierul cu fotografii sau puteti trimite prin e-mail fotografiile selectate, veniti doar sa le luati! O fotografie intr-un album are un aer retro, transmite emotii, provoaca bucurii, ramane o amintire pe viata!

Va multumim si va asteptam la atelierul nostru!
Tel. 0744 435 442

e-mail: lauramurarescu5@gmail.com

Fb.: cadouri Marbol

Adresa: Str. Anastasie Panu 13, Iasi


Show Buttons
Hide Buttons